All for Joomla All for Webmasters

 

 
Tisztelt Színházlátogató,
Tisztelt Közönség, Kedves barátaink!
 
Legendás írók és művészek születésnapját ünnepeljük az Esztergomi Várszínház 29. szezonjában. 
Legendákra, példaképekre, mindig továbbadható és őrizhető történetekre szükségünk van, csakúgy, mint hősökre, akik soha nem halnak meg, az emlékeinkben tovább élnek. 
Igazi szellemlovasok ők, akik ellenőrzik méltók vagyunk-e hozzájuk, átvágtatnak az időn, téren és befújják a lelkünket a művészet titkával, a zene, a színház, a tánc, a költészet, az irodalom, a képzőművészet megtartó, megtisztító erejével.
Ezért idén különleges produkciókkal tisztelgünk Szabó Magda, Máté Péter, Kabos Gyula előtt és megemlékezünk Cserháti Zsuzsáról is.  A nézők találkozhatnak Hegyi Barbarával, Gallusz Nikolettal, Tátrai Tiborral, Horányi Julival, Érdi Tamással, Gerendás Péterrel. Színpadra kerül Az ajtó, látható Psyché és Heltai Jenő népszerű darabja, a Naftalin. 
A musicalek állnak a középpontban a Bazilika előtti nagyszínpad programjában. A Madách Színház sztárjai a Meseautóval érkeznek augusztus 17-én Esztergomba. Előző nap pedig Adamis Anna dalszövegeiből készült Szekeres Géza és  Mikó István által írt Egy tányér napfény című musicalt tekintheti meg a közönség a Mandala Dalszínház előadásában, ismert művészek közreműködésével. A nyári szezonhoz alkalmazkodva műfaji sokszínűséget, értékes, igényes, szórakoztató produkciókat kínálunk nézőinknek.
És még valamit: az esztergomi szívet, lelket, a baráti kéznyújtást a hozzánk betérőknek.
 
Legyen a vendégünk a legendák évadában, hogy együtt írjuk tovább az Esztergomi Várszínház történetét!
 
Horányi László
színművész
igazgató – művészeti vezető

Please publish modules in offcanvas position.